вівторок, 26 травня 2009 17:15

Путін написав статтю про те, як він звільняє людей

Путін написав статтю про те, як він звільняє людей
Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін в своїй першій колонці для ЗМІ розповів, чому не треба звільняти людей, а якщо звільняти, то яким чином це треба робити. Його колонка була опублікована в журналі "Російський піонер", редактор якого Андрій Колєсніков.

"У жодному випадку не можна людину зганьбити позаочі, не можна звільнити і викинути геть тільки тому, що хтось щось тобі сказав про цю людину... Я дуже добре розумію, що в таких випадках часто має місце складна політична боротьба", - проявив обізнаність прем"єр.

"Я, на відміну від колишніх, радянських керівників, завжди роблю це особисто... Я зазвичай викликаю людину в кабінет і прямо віч-на-віч говорю: є конкретні претензії - такі й такі. Якщо ви вважаєте, що це не так, не відповідає дійсності, то, будь ласка, ви можете боротися з цим, сперечатися", - пише глава російського уряду в колонці, яка називається "Чому важко звільнити людину".

"І головне: я цілком розумію, що інші, які прийшли на місце звільнених, будуть такими ж, як і їхні попередники: хтось знатиме суть проблеми гірше, хтось краще, хтось взагалі ні в чому розбиратися не буде. У результаті ж вийде те ж саме, що і було, якщо не гірше", - попереджає Путін.

"У будь-якому випадку, головне, що завжди повинен пам"ятати керівник будь-якого рівня, - на ньому лежить відповідальність, яку він нікому не може передати і розслабитися", - підсумував російський прем"єр-міністр, повідомляє Полит.ру.

Зараз ви читаєте новину «Путін написав статтю про те, як він звільняє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути