Ексклюзиви
середа, 04 липня 2007 16:22

Путін купив будинок в Гватемалі для перемоги Сочі в олімпійській гонці

Президент Росії Володимир Путін, що прибив в понеділок Гватемалу, щоб підтримати заявку Сочі в боротьбі за право прийняти зимову Олімпіаду 2014 року, купив в цій країні будинок. Путін зупинився в ньому лише на два дні. В першу чергу, будинок був куплений у зв"язку з тим, що у Росії немає посольства в Гватемалі.

Нерухомість була придбана кілька місяців тому, після того, коли президент Росії вирішив не зупинятися в будь-якому з готелів Гватемали. Після покупки будинку близько 120 робочі провели в ньому ремонт. У купленому будинку Путін планує приймати членів Міжнародного олімпійського комітету.

У 2005 році Тоні Блер, що у той час займав пост прем"єр-міністра Великобританії, приїхав на сесію МОК, на якій вибиралася столиця літньої Олімпіади 2012 року. У результаті Ігри отримав Лондон.

Ім"я столиці зимових Олімпійських ігор - 2014 стане відомо в ніч з 4 на 5 липня за московським часом. Конкурентами Сочі є Пхенчхан (Корея) і Зальцбург (Австрія). У голосуванні візьмуть участь 97 членів МОК, пише англійське видання Daily Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Путін купив будинок в Гватемалі для перемоги Сочі в олімпійській гонці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути