Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 09:21

Путін двічі ледь не звільнив главу Мінфіна Кудріна

Віце-прем"єр, міністр фінансів Росії Олексій Кудрін опинився на межі звільнення, стверджує журнал The New Times: протягом минулого місяця кар"єра Кудріна двічі "висіла на волоску". Путін був вельми ним незадоволений і кілька разів був близький до ухвалення рішення про відставку.

Перший раз, коли 15 вересня Кудрін на нараді у присутності Путіна виступив проти пакету антикризових заходів, не дивлячись на те, що він був затверджений головою уряду. Після цього Кудріну одразу знайшли заміну в особі міністра оборони Анатолія Сердюкова. Проте віце-прем"єрові вдалося вчасно врятуватися: через декілька днів він публічно покаявся в здійснених помилках на засіданні уряду.

29 вересня Кудрін знову розкритикував запропонований Путіном пакет заходів з нових антикризових заходів. Але на цей раз Кудріна підтримав президент Медведєв, який зовсім не хоче призначення Сердюкова главою Мінфіну, пише The New Times. Офіційних коментарів із цього приводу виданню отримати не вдалося.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Путін двічі ледь не звільнив главу Мінфіна Кудріна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути