вівторок, 22 січня 2008 08:33

Пугачова покалічилася на супершоу "Дві зірки"

Новий сезон зйомок телешоу "Дві зірки" почався для Пугачевої з украй хворобливої травми. Піднімаючись на сцену по крутих сходах, Алла Борисівна оступилася і поранила ногу.

Тільки властива примадонні сила волі допомогла їй вийти на сцену і не зірвати знімальний процес. Наступного ж дня вона прийшла на зйомки з перебинтованою ногою і з милицею в руці.

Зйомки цього випуску передачі почалися точно так, як і всі попередні. Пугачова і Галкін повинні були з"явитися в кадрі, піднявшись по сходах з різних кінців сцени, і виконати пісню дуетом. Декілька секунд до виходу. Алла Борисівна і Максим стоять кожен біля своєї драбинки, звучать перші акорди пісні. Співачка підводить довгий балахон, робить перші кроки, і раптом каблук зривається вниз, і вона, впавши на коліно, хапається за ногу.

Проте вона відмовляється від компресу з льодом і говорить, щоб включили музику. Проте на виході травмована нога її підводить, вона знову запинається і ледь не падає вниз. Але, опинившись на сцені, бадьорою ходою йде разом з Галкіним до глядачів.

Виконавши пісню, ведучі займають свої місця: Галкін йде в "Зоряний бар", що знаходиться за кулісами, а Пугачова сідає на свій балкончик, щоб стежити за тим, що всім відбувається на сцені.

"Покличте мені кого-небудь сюди! - кричить вона в мікрофон і, коли підбігає її директор Олена, просить: - Принеси мені чим помазати"

Проте відповідних ліків на знімальному майданчику не знайшлося, і Алла Борисівна продовжує мужньо вести програму впродовж чотирьох годин. Додому вона виїжджає в огидному настрої.

За словами оточення Пугачевої, після падіння зі сходів Алла Борисівна не спала майже всю ніч - біль в нозі не стихав.

На ранок її відвідав лікар платної "швидкої допомоги", який зробив примадонні перев"язку і порадив берегти хвору ногу і якомога менше на неї наступати. Але переносити знімальний процес і тим самим підводити величезну кількість людей Алла Борисівна порахувала немислимим, і вчора вдень вона прийшла на знімальний майданчик точно по часу. Правда, в дуже довгому чорному платті, що повністю приховує ноги, і... з милицею. На сцену співачка піднімалася з величезною трудом - по сходах її під обидві руки вели помічники, а на сцені до неї тягнув руки Максим Галкін. Якби не він, співачка б відразу ж впала, як тільки вона відкинула милицю. Бачивши, що справи погані, організатори істотно скоротили програму, адже навіть короткі паузи в зйомках виводили Пугачову з себе. Але в кадрі глядач побачить тільки усмішку примадонни і її легку ходу, не дивлячись на те, що кожен крок приносить страшний біль, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова покалічилася на супершоу "Дві зірки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути