Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 16:09

Психологи надали допомогу 700 родичам жертв аварії Boeing 737

Психологи МНС Росії надали допомогу 700 родичам загиблих в результаті катастрофи пасажирського літака Boeing в Пермі. Про це повідомили сьогодні в управлінні інформації МНС Росії.

"За два дні до психологів звернулися за допомогою 700 людей, чиї рідні та близькі загинули в неділю в катастрофі літака Boeing 737 в околицях Пермі", - сказав представник міністерства. Крім того, ще 400 осіб подзвонили на телефон гарячої лінії Центру екстреної психологічної допомоги МНС.

У МНС відзначили, що група психологів на чолі з директором Центру Юлією Шойгу працювала в Пермі. Фахівці проводили індивідуальну, роз"яснювальну та інформаційну роботу з родичами загиблих в авіакатастрофі.

Ще одна група психологів працювала в аеропорту Шереметьєво. Фахівці МНС також супроводжували родичів загиблих в авіакатастрофі під час їхнього перельоту з Москви до Пермі. В результаті аварії лайнера в околицях Пермі загинули 88 осіб, сім з яких - діти, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Психологи надали допомогу 700 родичам жертв аварії Boeing 737». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути