четвер, 23 січня 2014 13:16

Протидиякон УПЦ МП порадив владиці Павлу "поцілувати у сраку" Януковича-Христа

Прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко звернувся із закликом до намісника Києво-Печерської Лаври владики Павла Лебедя не робити гучні заяви від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича. Про це він написав у Фейсбуці.

"Я не знаю, чи точно ЗМІ передають слова митрополита Павла, сказані сьогодні Януковичу, але те, що наші церковні ресурси розміщують інформацію про "молитву" тих потвор, і їхні відвідини Лаври – це спонукає мене до глибокого сорому. Сьогодні спілкувався з багатьма своїми друзями – простими волинськими священиками – від усіх чув слова обурення", - написав священник.

Нагадаємо, 22 січня намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом, а також запевнив президента у своїй підтримці.

"Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!!!", - зазначив отець Віктор.

Автор: Скрін: ВолиньPost
 

Зараз ви читаєте новину «Протидиякон УПЦ МП порадив владиці Павлу "поцілувати у сраку" Януковича-Христа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути