четвер, 15 липня 2010 10:46

Профспілки вимагають скасувати підвищення цін на газ для населення

Профспілки вимагають скасувати підвищення цін на газ для населення

Федерація профспілок України вимагає від Національної комісії регулювання електроенергетики скасувати рішення про підвищення з 1 серпня 2010 р. цін на природний газ для населення та не допускати прийняття в подальшому подібних рішень без погодження з профспілками. Про це сказано в оприлюдненій сьогодні заяві ФПУ.

"Федерація профспілок України висловлює категоричний протест проти прийняття 13 липня 2010 р. Національною комісією регулювання електроенергетики постанови N812 про підвищення з 1 серпня ц.р. в 1,5 рази цін на природний газ, що використовується для потреб населення. Це рішення було прийнято з грубим порушенням норм законодавства України та принципів соціального діалогу. Так, НКРЕ проігнорувало постанову Кабінету міністрів України від 24 лютого 2010 р. N184 щодо збереження незмінними цін на газ для населення протягом 2010 р. Порушено також домовленості у рамках генеральної угоди щодо обов'язкового погодження з профспілками таких рішень. Жодних погоджувальних процедур стосовно намірів підвищити ціни на газ для населення не було проведено", - сказано у заяві.

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Профспілки вимагають скасувати підвищення цін на газ для населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути