вівторок, 18 квітня 2017 11:38

Притула невдоволений орденом "Народного героя"

Притула невдоволений орденом "Народного героя"
Сергій Притула прокоментував свою нагороду "Народного Героя". ФОТО — 5 канал

Телеведучий та волонтер Сергій Притула отримав орден "Народний герой" за волонтерську діяльність. Вважає це найгіршою нагородою, яку бажав би отримати у своєму житті.

"За яких обставин я отримав цю нагороду, за що отримав, за роботу свою якусь? Ні. За те, що просто під час війни десь допомагаю хлопцям. Першопричина появи цієї нагороди робить мене вкрай сумним і уразливим. Я б із задоволенням отримав статуетку "найгірший актор" чи "найгірший гуморист" цієї країни, ніж цей орден", - зазначив Притула в ефірі "5 каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Притула відреагував на скандальні заяви Івана Дорна

На нагороду "Народний герой" Притулу пропонували ще кілька років тому. Проте тоді він відмовлявся. Тепер погодився під впливом інших волонтерів.

"Я від нього відмовлявся. Мені хотіли його вручити ще 2014 чи 2015 року. Не пам'ятаю точно. Я відмовлявся, бо мав на те свої причини. А потім мені маякнули хлопці з 8-го полку спецназу. Кажуть, Дмитрович, ми тебе виставили, а ти вже сам собі дивись. Мені передзвонили ще кілька волонтерів, думкою яких я дорожу, і сказали, що не будь козлом і перестань випендрюватись. І я подумав, що дійсно, це буде якось негарно, якщо я пафосно казатиму "ні". Я взяв цю нагороду із великим задоволенням, виставив у Facebook для всіх тих людей, які мені допомагають бути волонтером", - додав він.

Шоумен Сергій Притула не бачить себе в ролі міністра оборони. Про це він повідомив на сторінці у соцмережі. Такою була його відповідь на коментарі до свого посту, де він просив людей допомогти бійцям АТО. Одна з підписниць запропонувала артисту стати міністром, тоді, на її думку, війна в Україні закінчиться швидко.


Зараз ви читаєте новину «Притула невдоволений орденом "Народного героя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути