середа, 12 квітня 2017 17:54

Притула відреагував на скандальні заяви Івана Дорна

Телеведучий Сергій Притула відреагував на скандальні заяви Івана Дорна на особистій сторінці в соцмережі Facebook.

"Доброго дня. Мене звати Сергій Притула і я відповідаю за свої слова. За слова Івана Дорна - ні. Нікого ні в чому не переконую і дякую за увагу", - написав Сергій Притула.

В інтерв'ю російському відеоблогеру Юрію Дудю Дорн заявив, що не "спонсорував" антитерористичну операцію й українську армію, а гроші давав тільки постраждалим під час обстрілу в Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що Дорн, що піонерський горн" - актор прокоментував заяви співака

"Один з волонтерів вирішив розпорядитися цими фінансами по-іншому: купив оптичні приціли і привселюдно мені подякував за це. Я сказав: "Давай, щось роби, бо якось незручно вийшло", - розповів Дорн.

Ім'я волонтера співак не назвав. У січні 2015-го на своїй сторінці у Facebook Сергій Притула оприлюднив пост, де зазначив, що Дорн допомагав українській армії.

"За гроші, які мені давав Іван Дорн, я восени купував джип для хлопців в АТО, оптику, шоломи. Гроші великі і, що важливо, у валюті. Робилося все "тихо". Тому що ситуація, коли людина заробляє "там", а допомагає "тут", усіх задовольняла", - написав тоді Притула. Нині посилання на допис неможливе. Лишився лише скрін.

Автор: stb.ua
  Повний текст допису Сергія Притули
Повний текст допису Сергія Притули

Міністр культури України Євген Нищук прокоментував висловлювання українського співака Івана Дорна в інтерв'ю російським журналістам.

Зараз ви читаєте новину «Притула відреагував на скандальні заяви Івана Дорна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі