четвер, 06 грудня 2007 20:27

Притулку подарували 10 тисяч євро

Президент чернігівського футбольного клубу "Десна", голова наглядової ради "Партнер-банку" Олексій Савченко 29 листопада повідомив, що передає чернігівському дитячому притулку "Надія" 10 тис. євро благодійної допомоги.

Ці гроші Савченко отримав за іграшкову свиню, яку виставив на благодійному аукціоні "Піґ Парад-2007" у столичному розважальному комплексі "Арена". Для конкурсу він купив білу гіпсову свиню за $2 тис., прикрасив її дитячими іграшками. Порося стало найдорожчим лотом. Експонат придбав за 10 тис. євро голова Держтелерадіо, колишній заступник Віктора Януковича на посаді губернатора Донеччини 34-річний Едуард Прутник.

— Гроші ми ще не отримали,— сказав завідувач притулку "Надія" Павло Плотніков, 31 рік. — Плануємо витратити їх на ремонт та переобладнання спортзалу, дитячого містечка, спалень для дівчаток.

Притулок для неповнолітніх "Надія" існує 10 років. Тільки нинішнього року в ньому побувало 185 дітей. 10 тис. євро — майже місячний бюджет.

Зараз ви читаєте новину «Притулку подарували 10 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути