четвер, 22 квітня 2021 21:05

Прима-балерина, яку цікавить лише самореалізація, стала "супермамою"
5

В ефір сьогодні, 22 квітня, вийшов 28-й випуск реаліті-шоу "Супермама". Цього тижня за перемогу боролися чотири матері з Харкова.

Учасниці вже побували вдома в колишньої стриптизерки 34-річної Тетяни, завучки 33-річної Олени та блогерки 26-річної Тати. У сьогоднішньому випуску конкурентки були не лише в гостях, а й у студії балерини 37-річної Карини.

Тетяна працювала в стриптиз-клубі. Вона виховує доньку сильною та незалежною. У попередньому випуску жінка розповідала, що отримувала гроші за секс. Це конкуренткам не сподобалося. Але вони позитивно поставилися до того, що Тетяна намагається і розважати, і забезпечувати всім необхідним доньку.

Олена ретельно займається вихованням дітей. Жінка зазначала, що вдома в її сім'ї - армія, а вона є "головною командиркою". Така суворість шокувала учасниць.

Тата дає дітям свободу самовираження. Вона постійно займається блогерством. Учасниці зауважили, що Тата - безвідповідальна матір.

Прима-балерина Карина разом з чоловіком виховує сина Матвія
Фото: скріншот з відео
Тетяна працювала в стриптиз-клубі
Олена ретельно займається вихованням дітей
Тата дає дітям свободу самовираження
Карпачов дає поради учасницям і коментує їхні вчинки протягом шоу

Прима-балерина Карина разом з чоловіком виховує сина 6-річного Матвія.

"Він всебічно розвивається. Відвідує не лише театр опери й балету, а ще багато спортивних, інтелектуальних гуртків", - розповідала жінка.

Карина поділилася тим, що коли сину було 11 місяців, вона поїхала на гастролі. Це обурило конкуренток.

"Жінкам іноді доводиться обирати між кар'єрою та материнством. І тут ніхто не має права розповідати, як краще. Однак Карина залишила 11-місячне немовля на довгих 2 місяці. І така розлука дійсно могла травмувати психіку дитини. Небезпека в тому, що в дорослому віці людина цю травму не усвідомлює, адже вона сталася ще в тому віці, коли людина не вміла розмовляти. Тож виявити і пропрацювати таку травму вкрай складно", - зазначив психолог і ведучий проєкту Дмитро Карпачов.

У фіналі учасниці дізналися, хто, кому та скільки балів поставив. У Карини було 68 балів, Олени - 65, Тати - 55, Тетяни - 54. Карпачов віддав свої 10 балів колишній стриптизерці Тетяні. Але це не допомогло їй виграти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додаткова відпустка й чоловік у декреті: перша леді прокоментувала новий закон

Звання "супермама" здобула Карина.

15 квітня вийшов 24-ий випуск шоу "Супермама-3", в якому за перемогу змагалися 4 киянки. У попередніх випусках учасниці були в гостях у кочівниці 24-річної Світлани, гімнастки 24-річної Айнур і тренерки усвідомленості 32-річна Лади. У цьому - відвідували оселю відьми 33-річної Дар'ї.

Зараз ви читаєте новину «Прима-балерина, яку цікавить лише самореалізація, стала "супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути