четвер, 15 квітня 2021 21:32

Тренерка усвідомленості, яка не годує дітей м'ясом, стала "супермамою"
5

15 квітня вийшов 24-ий випуск шоу "Супермама-3", в якому за перемогу змагалися 4 киянки.

У попередніх випусках учасниці були в гостях у кочівниці 24-річної Світлани, гімнастки 24-річної Айнур і тренерки усвідомленості 32-річна Лади. У сьогоднішньому - відвідували оселю відьми 33-річної Дар'ї.

Айнур займалася професійною художньою гімнастикою з 4 років. Її сини живуть за графіком спортсменів.

"Завдяки режиму я встигаю все. У квартирі прибрано, їжа приготовлена, діти вчасно сплять", - поділилася жінка.

Гімнастка розповідала, що не одразу біжить до дітей, коли вони починають плакати. Жінка чекає 15 хв. Та учасницям такий підхід не сподобався.

Сини гімнастки Айнур живуть за графіком спортсменів
Фото: скріншот з відео
Світлана зауважила, що переїжджала разом з дітьми близько 100 разів
Лада виховує дітей у любові до всього живого та годує їх вегетаріанською їжею
Відьма Дар'я зазначила, що розмовляє з мертвими і бачить майбутнє. Також чаклувати і спілкуватися з духами навчає сина
Психолог Дмитро Карпачов протягом програми коментує вчинки учасниць

Світлана зауважила, що переїжджала разом з дітьми близько 100 разів. Вона привчає їх не засиджуватися на одному місці і зазначає, що через це "дітям не нудно". Коли жінки були в гостях у Світлани, то зазначили, що вона жорстоко поводиться з дітьми.

Лада виховує дітей у любові до всього живого та годує їх вегетаріанською їжею. Конкурентки не оцінили те, що її син і донька не їдять м'ясо.

У 24-му випуску жінки відправилися додому до Дар'ї, яка живе разом з дитиною, матір'ю і братом. Вона зазначила, що розмовляє з мертвими і бачить майбутнє. Також чаклувати і спілкуватися з духами навчає сина 6-річного Матвія.

"У віці з 3 до 6 років діти активно фантазують. Тож у них часто з'являються уявні друзі. Даша чинить неправильно: вона свідомо переконує сина в тому, що його уявні персонажі - реальні", - зауважив психолог Дмитро Карпачов, який протягом програми коментує вчинки учасниць.

Конкурентки були здивовані тим, що до чаклування Дар'я залучає дитину. Також їм не сподобалося те, що жінка досі живе з матір'ю і братом. Дарія розлучилася з батьком сина та позбавила його батьківських прав.

У фіналі кожна дізналася, які отримала бали від інших учасниць. Світлана отримала 22 бали, Айнур - 32, у Дар'ї було 42 балів, а Лади - 40.

"Звернув увагу на те, яким ви є прикладом для власних дітей. Для мене стало принциповим не тільки те, як ви ставитеся до дітей, а й те, як ставитеся до інших учасниць. Я не помітив протиріч у діях і висловлюваннях лише в Айнури та Лади. Тому свої 10 балів вирішив віддати вам обом: по 5 балів кожній", - сказав Карпачов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що допоможе батькам зблизитися з дитиною

Перемогу і звання "супермами" здобула тренерка усвідомленості Лада.

8 квітня вийшов 20-ий випуск 3-го сезону реаліті-шоу "Супермама", в якому 4 жінки змагаються за перемогу і звання найкращої мами. У випуску за звання "супермами" боролися одеситки. Раніше учасниці були в гостях у кар'єристки 27-річної Юлії, блогерки 31-річної Лілії та коуч-тренерки 38-річної Ангеліни. Після цього жінки відправилися додому до байкерки 24-річної Віолетти.

Зараз ви читаєте новину «Тренерка усвідомленості, яка не годує дітей м'ясом, стала "супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути