понеділок, 07 травня 2007 11:20

При пожежі на острові-пальмі постраждали три людини (ФОТО)

 
В Дубаї на штучному острові-курорті Джумейра, що має форму пальми, сьогодні відбулася пожежа, в результаті якої постраждали три людини. Пожежа, що тривала більше двох годин, почалася в підвалі однієї з недобудованих офісних будівель, розташованих на двокілометровому "стовбурі" пальми. За однією з версій, причиною спалаху став збій в електросистемі. З місця події були евакуйовані кілька сотень робочих. Одна людина була госпіталізована, двоє інших отримали першу допомогу у зв"язку з отруєнням продуктами горіння.

Нагадаємо, що в січні 2007 року на острові Джумейра відбулася ще одна пожежа, в результаті якої загинули четверо і постраждали 67 чоловік. Пожежа відбулася в одній з 34-поверхових житлових веж. Всього з погорілої будівлі рятувальники евакуювали близько 350 чоловік.

Джумейра - частина проекту вартістю в 14 мільярдів доларів, в ході якого повинен бути зведений цілий штучний архіпелаг. Населення островів складатиме більше 100 тисяч чоловік. Будівництво, в якому зайнято близько 14 тисяч чоловік, повинне бути закінчене до 2011 року, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «При пожежі на острові-пальмі постраждали три людини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути