неділя, 24 лютого 2008 14:12

Президентська кампанія в Росії виходить на фінішну пряму

Президентська кампанія виходить на фінішну пряму: до виборів залишається рівно тиждень. Центрвиборчком РФ рапортує про те, що до дня голосування майже все готово.

Основний об`єм роботи зараз доводиться на дільничні виборчі комісії – вони відповідають за дострокове голосування. Росіяни, що живуть у відокремлених і важкодоступних районах, почали вибирати президента ще у середині лютого. Сама ж виборча кампанія, за визнанням багатьох аналітиків, проходить нудно і невиразно. Звичайно, якщо не рахувати скандальну історію з Володимиром Жириновським, який влаштував бійку з довіреною особою іншого кандидата Андрія Богданова. Решта теледебатів же була позбавлена хоч якоїсь видовищності. Західні експерти солідарні з російськими і не сумніваються в тому, хто ж виграє 2 березня, відзначає видання. Головне питання - з яким рахунком і при якій явці переможе наступник Путіна. У претендентів на вищий пост країни ще є час поагітувати. Так званий день тиші наступає опівночі 1 березня. З вівторка вступає в силу заборона на публікацію результатів соцопитувань і прогнозів підсумків виборів.

Стежити за виборами буде близько 350 іноземних спостерігачів. Представники ОБСЄ відмовилися приїжджати до Росії, передає Эхо Москвы.

Зараз ви читаєте новину «Президентська кампанія в Росії виходить на фінішну пряму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути