Ексклюзиви
середа, 05 липня 2006 19:45

Превед та медвед обігнали Ктулху

 

За день до проведення інтернет-конференції з Володимиром Путіном питання про ведмедя обігнало за популярністю питання про пробудження Ктулху. До обіду 5 липня до Президента Росії поступило більше 100 тис. питань, за які подано більше 700 тис.голосів.

Найпопулярним стало питанням чи "Збирається Російська Федерація використовувати для оборони своїх рубежів величезних бойових людиноподібних роботів?", що набрав 14577 голосів.

Питання про те, навіщо Путін поцілував в живіт хлопчика Микиту, змістилося на другу стрічку популярності та набрало 13528 голосів.

На третю позицію популярності вийшло питання "Превед, Володимир Володимирович! Як ви відноситеся до Медведа?", що зібрав 11167 голосів. У той самий час питання про пробудження Ктулху зібрало 9964 голоси.

Варто відзначити, що депутати Законодавчих зборів Санкт-Петербургу прийняли в першому слуханні закон, що забороняє перекручувати та неграмотно використовувати російську мову, а такі слова як "превед" (привет) та "медвед" (медведь) саме таким перекручуванням і є.

Нагадаємо, що інтернет-конференція з Володимиром Путіном відбудеться завтра 6 липня о 17:00, і співробітники Яндекса передадуть президентові найпопулярніші питання, як і передбачалося спочатку, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Превед та медвед обігнали Ктулху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути