Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2019 15:34

Викладач виганяв із лекції за українську мову

Викладач виганяв із лекції за українську мову
Викладач МАУП Віктор Колпаков вкладає в голови студентів антиукраїнські постулати Фото: diplom24.com.ua

Викладач Міжрегіональної академії управління персоналом Віктор Колпаков принижує Україну та вкладає студентам у голови постулати російської пропаганди.

"Цей "учитель" розповідає, що війну почала Україна, що мови нашої вже й так немає і вона нам не потрібна в Європі, що нам потрібно повернути союз із Росією, бо то сильна держава з хорошими зарплатами, а у нас нація без мозку, що козаки, на відміну від більшовиків, були звичайними бандитами і крадіями, а в Севастополі нарешті настало нормальне життя після анексії Криму", - пише у Facebook студентка закладу Поліна Кравченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські посли влаштували демарш у сесійній залі ОБСЄ

В аудиторії, окрім неї, ніхто не зреагував на такі вислювлювання. Авторка посту усміхнулася у відповідь. Викладач розлютився:

"Я не смешные истории рассказываю! Может мне уйти?!" - сказав він.

"Ні, продовжуйте. Я в Україні дуже хочу дослухати до кінця вашу українську лекцію", - відповіла Кравченко, а чоловік розлютився.

"Я военный, я полковник, я приказываю тебе - пошла вон!" - кричав він, але жінка відмовилась залишити аудиторію.

"Я жодним чином його не ображала та плачу кошти за навчання, - пише вона. - Професор тим часом вимагав від хлопців із групи: "Вытащите эту хамку отсюда силой!". Група не рухалася, я ледь стримувала сльози. Дехто шепотів "Извинись перед учителем". Я була шокована, у розпачі. За хвилину Віктор Михайлович пішов, виливши на мене ще купу бруду. Студенти згодом висловили мені підтримку, а я шкодую, що не зняла його на камеру".

Віктор Колпаков закінчив Академію управління при президентові Росії.

"Людина, яка є військовим, вкладає в голови наших учнів свої проросійські ідеї та намагається формувати в молоді антипатію до власної Батьківщини. Це ненормально! - підсумовує Кравченко.

У Києві відмовились обслуговувати клієнта, який попросив говорити з ним українською. Це сталося у закладі громадського харчування "Інтеграл Кава" у ТЦ "Аркадія". Продавчиня зазначила, що не знає української та не збирається довго перебувати у країні. Також сказала, що знання мови не входить до її обов'язків.

Зараз ви читаєте новину «Викладач виганяв із лекції за українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути