вівторок, 23 березня 2010 13:35

Прем"єра Таїланду переслідують тисячі розлючених мотоциклістів (ФОТО)

Опозиція Таїланду організувала чергову масову акцію протесту. Вранці в ділові і туристичні райони Бангкока попрямували 2 тисячі мотоциклістів. Весь день вони переслідуватимуть прем"єра країни Абхисітом Ветчачівою.

"Де б він не перебував, мотоциклісти їхатимуть за ним і закликатимуть розпустити парламент", - заявили в таборі Об"єднаного фронту за демократію проти диктатури. Крім того, впродовж дня демонстранти розмістять по всьому місту 500 тисяч наклейок з аналогічними вимогами.

Виступи опозиції тривають у столиці Таїланду з 12 березня. Прихильники екс-прем"єра Таксіна Чінват вимагають від кабінету Ветчачіви розпустити парламент і призначити нові вибори. На думку демонстрантів, "чесні вибори дозволять повернути народу справжню демократію".

Активісти впевнені, що саме опозиційна партія "Пиа Тай" набере більшість голосів. В основному опозиція складається з бідного населення, який прибув з півночі, північного сходу та півдня країни.

Уряд країни продовжує працювати в тимчасовому офісі на території піхотного полку. Розпускати парламент прем"єр не збирається. За його словами, опозиціонери "продовжують висувати неприйнятні вимоги про розпуск палати представників".

Зараз ви читаєте новину «Прем"єра Таїланду переслідують тисячі розлючених мотоциклістів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути