Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2007 13:02

Головою правління "Інтера" став Сергій Созановський

Головою правління телеканалу "Інтер" призначили Сергія Созановського. Зміни у персональному складі правління АТЗТ "Українська Незалежна ТВ-корпорація" (телеканал "Інтер") вступають в силу з 10 січня.

Созановський є співвласником адвокатської контори "Коннов і Созановський", яка вела справи померлого Ігоря Плужникова, колишнього співвласника каналу, чию частку викупив Валерій Хорошковський.

Коли "Інтер" належав Плужникову, Созановський був правою рукою останнього, зокрема, й у вирішенні справ щодо розвитку каналу, пише Телекритика. За її інформацією, Созановський, будучи заступником голови правління АТЗТ, дуже добре знав ситуацію на каналі.

Окрім юридичної практики, Созановський останнім часом працював у сфері телевізійного продакшну, і залишився близьким до вдови Плужникова Світлани, яка володіє 10% акцій каналу, пише "Телекритика"

Світлана Плужникова у вересні 2005 року також увійшла до складу правління "Інтера". Адвокатська контора "Коннов і Созановський" залишилася партнером "Інтера".

Як відомо, 11 грудня з посади голови спостережної ради телеканалу було звільнено Валерія Хорошковського.

За рішенням засідання спостережної ради Інтера від 29 грудня 2006 року Сергія Старицького звільнено з посади голови правління. Також звільнено членів правління Ярослава Порохняка, Леоніда Мазора та Олега Павленка.

Членами правління з 10 січня стануть Ганна Безлюдна та Володимир Грановський. Згідно з оприлюдненою інформацією, вищеназвані особи не мають своєї частки в статутному капіталі корпорації, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Головою правління "Інтера" став Сергій Созановський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути