Ексклюзиви
середа, 09 січня 2008 16:28

Голова районного суду попався на хабарі в $4 тисячі

Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти суддів одного з районних судів Волинської області за отримання хабара.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, 29 грудня минулого року у результаті проведення спільної спецоперації Служби безпеки України та Генеральної прокуратури України викрито і припинено факт хабарництва посадових осіб одного із районних судів Волинської області.

У службовому кабінеті районного суду при спробі передачі та одержання хабара у сумі 4 тис. доларів США за винесення неправомірного вироку затримано суддю, голову районного суду та посередницю у хабарництві, якою виявилася сестра останньої.

Генеральною прокуратурою України за матеріалами СБУ порушено кримінальну справу стосовно голови районного суду, судді та посередниці у передачі хабара за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.14 та ч.2 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара).

Судді районного суду та посередниці у хабарництві пред"явлено звинувачення у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо пред"явлення звинувачення голові районного суду, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Голова районного суду попався на хабарі в $4 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути