Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2012 10:34

Повністю вкритий татуюваннями композитор балотується у президенти Чехії

Композитор і професор театрального факультету Академії виконавчих мистецтв у Празі Володимир Франц висувається кандидатом у президенти Чехії. Екстраординарною особливістю є його зовнішність – тіло Франца повністю покрите тату, в тому числі й обличчя.

Автор: Фото: politiko.ua
  Передвиборче фото кандидата
Передвиборче фото кандидата

Кандидатуру композитора висунула ініціативна група, яка виникла в соціальній мережі Facebook. Сам Володимир Франц про це не знав, хоч пізніше підтримав рішення групи. На думку композитора, президент повинен бути об'єднувачем чеських політиків і суспільства, що допомагає втілити в життя ідеї, здатні поліпшити існування громадян.

На запитання журналіста, чи не буде зовнішній вигляд професора дещо відволікати увагу решти політиків - у разі обрання Франца президентом – професор Франц відповів, що головне не те, що зовні, а те що ховається під шкаралупою.

"Тим більше я часто їжджу за кордон, і з багатьма сучасними політиками вже знайомий - як композитор та представник сучасного чеського театру і не помітив що б мій зовнішній вигляд був перешкодою для спілкування або співпраці".

Професор, доктор юридичних наук Володимир Франц є одним з найвидатніших сучасних чеських композиторів і художників, автор цілого ряду музичних творів для театру і кіно, а від початку 90-х років очолює і є неформальним вождем чеської постмодерної сценічної драми. Народився 25 травня 1959 року в Празі.

Автор: Фото: politiko.ua
  Франц викладає акторське мистецтво, пише музику і став неофіційним вождем чеської постмодерної драми
Франц викладає акторське мистецтво, пише музику і став неофіційним вождем чеської постмодерної драми

Зараз викладає на театральному факультеті AMU, де багато років очолює Кабінет театральної музики, так само викладає на кінофакультеті AMU.

Зараз ви читаєте новину «Повністю вкритий татуюваннями композитор балотується у президенти Чехії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути