Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 11:02

Постачальника продуктів у кремлівські їдальні вбили разом із дружиною

У понеділок на березі Фінської затоки в дачному селищі Комарово під Санкт-Петербургом було знайдено тіло Ігоря Василевського, співробітника ФГУП "Підприємство з постачань продукції Управління справами президента РФ". Василевського було застрелено в голову. Пізніше в іншому місці знайшли тіло його колишньої дружини, що також загинула від вогнепальних поранень. За непідтвердженими даними, раніше Василевський працював заступником начальника одного з управлінь адміністрації президента. Джерело в Курортному РУВС Санкт-Петербурга розповіло, що минулі вихідні колишнє подружжя Василевських, яке недавно розлучилося, але продовжувало зустрічатися, проводило на своїй дачі. Вранці в понеділок в міліцію прийшов син Василевських і повідомив, що ввечері в суботу його батьки відправилися прогулятися до Фінської затоки і не повернулися.

У справі про вбивство Василевських відзначають дві дивні речі. По-перше, як у прес-службі президента, так і в управлінні справами президента заявляють, що людина на ім"я Ігор Василевський у них не працювала.

При Василевському знайшли виписане на його ім"я посвідчення особи, в якому він значився заступником начальника департаменту адміністрації президента.

Урядова "Российская газета" підтверджує, що Василевський очолював "один із підрозділів Управління справами президента РФ". При цьому видання уточнює, що підрозділ, яким керував Василевський, займається "постачаннями продовольства до кремлівських установ громадського харчування".

Інша дивна обставина пов"язана з самим вбивством. Правоохоронні органи відзначають, що в свідченнях сина Василевських і їхніх сусідів по дачі є розбіжності. Василевський-молодший стверджує, що в суботу ввечері його батьки вийшли прогулятися й не повернулися. Але сусіди по дачі стверджують, що бачили, як хлопець спочатку пішов гуляти з матір"ю, а потім кудись поїхав із батьком. За відомостями РГ, подружжя Василевських повернулося додому, а потім батько вийшов із будинку разом із сином, вони сіли в машину і кудись виїхали.

Наразі версії вбивства ще не висунуто, слідчі збирають інформацію. Кримінальна справа порушена за статтею 105, ч.2, п. "а" Кримінального кодексу РФ ("Вбивство двох і більше осіб"). NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «Постачальника продуктів у кремлівські їдальні вбили разом із дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути