пʼятниця, 02 березня 2012 10:00

Посол Данії шокований кількістю автомобілів "Бентлі" в Україні

Посол Данії шокований кількістю автомобілів "Бентлі" в Україні

В інтерв'ю "Українській правді" посол Данії Мікаель Борг-Хансен розповів, що посольство Данії в Україну отримує листи з приводу знищення бездомних собак в Україні, а також поділився деякими своїми враженнями про Україну.

"Тема бездомних тварин більше стосується наших нідерландських колег. В їх парламенті є партія, яка займається правами собак і в цілому звірів. Ми теж отримували такі листи від депутатів. Але частіше депутати пишуть через справу Юлії Тимошенко", - додав Борг-Хансен.

"Якщо в Україні є проблема бездомних собак, то треба гуманно ставитися до тварин, не користуватися отрутою, а стерилізувати або вбивати їх швидко гуманним способом", - вважає він.

Посол також здивувався кількості дорогих машин в Україну. Він зазначив, що в Данії "депутати люблять показати, які вони демократи", і приїжджають в парламент на велосипедах.

"Якщо вони хочуть мати машину, то зобов'язані нарівні з усіма платити дуже високий податок на автомобіль. Чи є взагалі машини Бентлі в Королівстві Данія? Я не думаю. Для мене було шоком побачити на вулицях Києва ті ж машини, що і в Челсі. Я жив і працював у найбагатшому кварталі Лондона, я був там найбіднішою людиною і бачив там ті ж машини, що і тут, де така бідність серед населення! Як це може бути? " - дивується Борг-Хансен.

На думку дипломата "це означає, що люди взагалі не платять податків".

Зараз ви читаєте новину «Посол Данії шокований кількістю автомобілів "Бентлі" в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути