вівторок, 01 липня 2008 16:41

Португальська поліція закриває справу британської дівчинки Мадлен Маккен

Португальська поліція закриває справу про зникнення британської дівчинки Мадлен Маккен. Слідчі ухвалили рішення припинити розслідування викрадення, вчиненого більше року тому, у зв"язку з відсутністю яких-небудь доказів, повідомляє Reuters.

Очікується, що крапку в так і не розкритій справі поліція поставить 14 липня - в день закінчення офіційного періоду нерозголошування інформації про розслідування. У свою чергу офіційний представник Маккенів Кларенс Мітчелл заявив, що закриття справи дозволить зняти з батьків дівчинки статус підозрюваних, проте "офіційних заяв про ухвалене рішення" він поки не чув.

Мітчелл також відзначив, що припинення поліцейського розслідування може звільнити дорогу приватним детективам, яких найняли батьки зниклої Мадлен.

Нагадаємо, що 3 травня 2007 року 3-річна британка Мадлен Маккен пропала на курорті Прайя-де-Луж в Португалії. Батьки дівчинки поклали її спати разом з молодшим братом і сестрою, а самі відправилися вечеряти в компанії своїх друзів.

Виявивши зникнення доньки, батьки спершу намагалися знайти її самостійно, але, не добившись результату, звернулися за допомогою в місцеву поліцію. Протягом як мінімум трьох місяців слідство по суті топталося на місці. Декілька людей, що потрапили під підозру, все ж таки були заарештовані, проте проти них поліцейські так і не змогли висунути обґрунтованих звинувачень.

На початку вересня Маккени самі були оголошені підозрюваними в неумисному вбивстві дочки і захованні її тіла. Проте за два з гаком місяця поліції так і не вдалося зібрати необхідної кількості доказів для передачі справи до суду.

Паралельно з офіційним слідством власне розслідування почали і Маккени, найнявши для цієї мети приватне агентство Metodo 3 в Іспанії. Сищики схиляються до думки, що Мадлен жива, проте ніяких явних слідів дівчинки за чотири з гаком місяця роботи приватні детективи не знайшли, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Португальська поліція закриває справу британської дівчинки Мадлен Маккен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути