понеділок, 16 листопада 2009 10:48

Поляки влаштували доброчинний концерт для українців, хворих на грип

Поляки влаштували доброчинний концерт для українців, хворих на грип

У Варшаві (Польща) відбудеться доброчинний концерт, прибуток передадуть на потреби хворих на грип в Україні.

Серед виконавців - відомі польські артисти: Павел Кукіз, Патриція Марковскі, Дорота Міськевіч, гурт ІRA, Golden Lіfe і ансамбль Беркут з Польщі, який виконує українську музику. Організатором концерту виступила католицька організація Карітас Польща і Польське Телебачення, яка транслюватиме концерт.

Священик Марцін Бжезінський з доброчинної організації Карітас закликає до активної участі. Вхід на концерт - безкоштовний, а завдяки добровільним пожертвам, зокрема за допомогою SMS, можна буде придбати для мешканців України ліки та інші необхідні медичні засоби: " Ми хочемо цим концертом звернути увагу громадської думки на те, що проблема грипу в Україні триває. Концерт – для всіх. Кожен може прийти до телебачення, при вході отримає символічне запрошення та номер SMS. Всі охочі можуть нас підтримати також під час концерту – добровольці збиратимуть пожертви в банки ", - повідомив Марцін Бжезінський.

Пожертви можна надсилати також на рахунок Карітас. Раніше Карітас Польща і єпархіальні організації з Польщі передали в Україну ліки і засоби гігієни на суму більш ніж 160 тисяч злотих (майже 4 тисячі євро).

Нагадаємо, 5 листопада Львів отримав медичну допомогу з польського Вроцлава: в Україну з Польщі прибуло 10 тисяч марлевих пов"язок і 40 упаковок препарату Таміфлю. Зокрема, допомога надійшла від Вроцлавської міської ради та Вроцлавського Карітасу.

Польща була однією з перших країн, які надали Україні допомогу в боротьбі з грипом.

Polskie Radio dla Zagranicy

Зараз ви читаєте новину «Поляки влаштували доброчинний концерт для українців, хворих на грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути