неділя, 13 січня 2008 13:03

Полтавські бомжі продавали задушених кішок під виглядом кролів

У Полтаві бомжі продавали задушених кішок під виглядом кролів. Проти шкуродерів порушено кримінальну справу, повідомили журналістів в центрі громадських зв"язків управління МВС України в Полтавській області.

За даними міліції, в кінці минулого року полтавчани почали скаржитися на зникнення домашніх котів. Міліціонери прийняли скаргу до розгляду і незабаром затримали чоловіка і жінку. Вони не заперечували, що ловили і вбивали котів.

"Ми з дружиною не маємо постійної роботи, грошей не вистачає, тому і дійшли до того, що вирішили їсти бродячих тварин, щоб вижити. Ми вбивали лише бродячих котів. Варили їх, як і будь-яке інше м"ясо. Кидали в кип"яток, додавали сіль, перець і лавровий лист. Ось і увесь рецепт. Звичайно, воно має специфічний смак, а взагалі, м"ясо як м"ясо", - говорить затриманий.

Проте дружина затриманого зізналася, що котів вбивали не тільки для власного споживання, а і для того, щоб тушки здавати на торгові точки Полтави як м"ясо кролів.

"На даний час організовано проведення спільних з санітарно епідеміологічною службою перевірок ринків і торгових точок, а також проводяться заходи щодо встановлення підприємців, які купували м"ясо у затриманих", - заявив начальник УМВС України в Полтавській області Михайло Цимбалюк.

Проти шкуродерів порушено кримінальну справу за жорстоке поводження з тваринами, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Полтавські бомжі продавали задушених кішок під виглядом кролів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути