середа, 14 квітня 2010 19:25

Польська прокуратура зацікавилася відео з місця аварії Ту-154 (ВІДЕО)

Польська прокуратура зацікавилася відео з місця аварії Ту-154 (ВІДЕО)

Польська прокуратура взялась за вивчення автентичності аматорського відео, записаного одразу ж після катастрофи літака Ту-154 під Смоленськом. В кінці запису, який з"явилася на YouTube, можна почути крики "втікайте" і звуки, що нагадують постріли.

В Інтернеті з"явилося шокуюче відео, записане на місці авіакатастрофи.

"Ми не можемо його проігнорувати", - сказав полковник Єжи Аремяк з Генеральної військової прокуратури Польщі. Зараз експерти перевірять запис і з"ясують його походження.

Фільм потрапив у Мережу у вівторок. На ньому видно як горять уламки польського літака, який розбився  із президентським подружжям і 94-ма пасажирами.

Автор відеозапису прибіг на місце трагедії раніше за аварійно-рятувальні служби. Оператор встиг зняти палаюче крило літака і перевернену частини шасі. В кінці запису чути завивання сирени рятувальників і звуки, схожі на постріли.

Нагадаємо, літак Ту-154 польського президента розбився під Смоленськом вранці 10 квітня. За попередніми даними, літак зачепився за верхівки дерев при посадці в сильному тумані. З 96 пасажирів і восьми членів екіпажу ніхто не вижив. Загинули президент Польщі Лех Качинський, його дружина і представники керівництва країни. Вони прямували в Катинь, щоб взяти участь в траурних заходах на місці масового поховання жертв політичних репресій.

Gazeta.ua за матеріалами tvn24

Зараз ви читаєте новину «Польська прокуратура зацікавилася відео з місця аварії Ту-154 (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути