вівторок, 17 лютого 2009 10:13

Поліцейські застрелили шимпанзе, який рекламував "Кока-Колу" (ФОТО)

В американському містечку Стенфорд штату Коннектикут вчора вбили шимпанзе. 90-кілограмовий примат ось вже 15 років жив в якості улюбленого домашнього вихованця однієї з місцевих сімей, але раптово щось трапилося і він став нападати на людей.

Жертвою шимпанзе, якого звали Тревіс, стала 55-річна жінка, яка заглянула в гості до його господині Сандри Херольд. Вона тільки під"їхала до двору і стала вилазити з машини, як Тревіс, за яким ніколи раніше не помічали проявів жорстокості до людей, раптово накинувся на неї та став кусати. Щоб врятувати подругу, Сандрі довелося взяти ніж і ранити свого улюбленця.

Через декілька хвилин до будинку на Рок Ріммон Роуд прибули поліцейські та медики. Коли правоохоронці виходили з фургону, двері їм відкривав шимпанзе, який до того моменту вже заспокоївся і спливав кров"ю від поранень, нанесених господарським ножем. Цього разу він не збирався нападати, але поліцейський злякався, схопив пістолет і кілька разів вистрелив в Тревіса. Той помер на місці.

Жінка, на яку напала мавпа, за словами медиків, знаходиться в критичному стані. "Це була дуже серйозна атака, - повідомив місцеве видання Stamford Advocate капітан поліції Річард Конклін, - вона втратила багато крові, крім того, у неї сильно постраждало обличчя, тіло і руки".

Сандра Херальд досі не може відійти від того, що сталося. Вона переживає за подругу і відчуває себе винуватою, але і смерть Тревіса стала для неї справжнім горем. Шимпанзе з"явився в їхньому домі коли йому було всього три дні від народження. Він був привчений до туалету, сам одягався, приймав ванну, їв за спільним столом і пив зі стакану. Загалом, він був справжнім членом цієї сім"ї.

Багато років тому він був досить популярний на місцевому телебаченні - його запрошували в різні шоу і знімали в рекламі "Кока-Коли". Потім він постарів і проводив все більше часу вдома.

За словами Сандри, він завжди любив співробітників поліції, яких завжди впізнавав за формою. Цього разу, побачивши поліцейський фургон, він вирішив, що з ним хочуть погратися і тому відкрив дверці. На жаль, поліцейські цього не зрозуміли і Тревіс загинув.

За матеріалами КП, Topnews

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські застрелили шимпанзе, який рекламував "Кока-Колу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути