Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 16:30

Поки Путін відпочивав на віллі Берлусконі, Медведєв працював (ФОТО)
6

У аеропорту міста Олбія на острові Сардинія главу Російської держави Володимира Путіна зустрічав лідер коаліції "Народ свободи", що перемогла на парламентських виборах, Сильвіо Берлусконі.

Потім Путін і Берлусконі на одному вертольоті відправилися в Порто Ротондо, де знаходиться вілла майбутнього глави уряду Італії.

В ході переговорів в резиденції "Чертоза" вони обговорили різні аспекти російсько-італійської співпраці, актуальні міжнародні проблеми.

В ході цього візиту, що формально є приватним, основна увага була відведена питанням енергетики. В даний час близько 30% нафти і газу Італія отримує з Росії.

Повідомляється, що мова може йти про будівництво газопроводу з Лівії до Італії, зацікавленість в участі в цьому проекті виразила компанія "Газпром".

В цей же час обраний президент РФ Дмитро Медведєв виступив на президії Держради, що проходить в підмосковному наукограді Дубна, з питань розвитку науки та інноваційних технологій.
До початку роботи президії Медведєв заїхав в Об"єднаний інститут ядерних досліджень, що за останні три роки став ядром особливої економічної зони техніко-внедренчеського типу.

Також Медведев ознайомився з будівництвом в Дубне персоною технико-запроваджувальної економічної зони і відвідав його "головний об"єкт" ОІЯД - Об"єднаний інститут ядерних досліджень, де оглянув ядерний прискорювач частинок.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Поки Путін відпочивав на віллі Берлусконі, Медведєв працював (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути