вівторок, 07 травня 2013 12:52

"Показав йому фотокартки наших юних років" - земляк Януковича збирається до нього на прийом
5

Фото: Фото: Тетяна Сарахан

63-річний Микола Нестеров із Вінниці збирається на гостини до президента Віктора Януковича. Чоловік зустрівся з ним у Вінниці, коли той прилетів подивитися вінницький обласний онкодиспансер.

"Я хочу розповісти як проходить медична реформа на Вінниччині насправді. Її треба або зупинити, або змінити. У мене за останні кілька років через помилки медиків померло шестеро близьких мені людей. Торік донька, а у квітні - онук", - каже Нестеров.

Для зустрічі з президентом Микола Нестеров спеціально вбрався у діловий костюм та краватку. Втім, охорона його не пропускала. Але завдяки знайомому зумів пробитися через кремезних хлопців.

"Спочатку побачив Наталію Королевську поряд. Її попросив, щоб допомогла підійти до Віктора Федоровича, а вона лише здвинула плечима і пішла. Тоді став діяти рішуче – вдалося підійти до нього з-за спини і покликав його. Я йому сказав, що у мене проблема, потрібна допомога. Показав йому фотокартки наших юних років у Єнакієвому, де ми у мотоклубі "Союз-3" їздили на мотоциклах. На другій – ми стоїмо разом з відомим космонавтом Береговим. Він їх взяв і посміхнувся, пожав мені міцно долоні і пообіцяв, що чекає мене у себе, в адміністрації", - згадує чоловік.

Віктор Янукович доручив губернатору 48-річному Івану Мовчану організувати зустріч із Нестеровим.

"Мовчан поки що у відпусці, але я чекати не буду, поки він сам мені позвонить, я сам прийду до нього. Дивно, але після зустрічі з Януковичем, обласні чиновники стали швидше приймати мене, дослухаються до моїх думок і пропозицій", - зауважив Нестеров.

Микола Нестеров п'ять разів писав Віктору Януковичу. Їздив до нього на прийом, але зустрічі проводили працівники Адміністрації. Юристи посилалися на його зайнятість.

Зараз ви читаєте новину «"Показав йому фотокартки наших юних років" - земляк Януковича збирається до нього на прийом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути