вівторок, 11 серпня 2020 13:13

Погода в Україні: з північного заходу Європи йде похолодання

Погода в Україні: з північного заходу Європи йде похолодання
В Україну йде похолодання Фото https://unsplash.com

12 серпня на територію України почне переміщатися прохолодне повітря з північного заходу Європи. В більшості областей, крім Закарпаття і крайнього півдня, температура знизиться, особливо в північних областях.

Короткочасні дощі очікуються тільки вдень у південно-східній половині країни. Про це повідомляє Укргідрометцентр. У середу в більшості областей України - без опадів, лише вдень у східних, Дніпропетровській та більшості південних областей пройде невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-16°С, на узбережжі морів до 19°С; вдень 22-27°С, на Закарпатті та крайньому півдні країни до 30°С, у північних областях 19-24°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві оголосили штормове попередження

У Києві - без опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі 14-16°С, вдень 21-23°С. 13 серпня в Україні переважно без опадів, лише на Закарпатті, на сході та північному сході країни вдень місцями очікується невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер північний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-14°С, на півдні до 18°С; вдень 18-23°С, у західній та південній частині 22-27°С, у Закарпатській та на півдні Одеської області до 30°С. У Києві - без опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-14°С, вдень 19-21°С.

Укргідрометцентр попередив про погіршення погодніх умов у Київській області. Вдень 11 серпня в столиці та області передають грози (І рівень небезпечності, жовтий).

Зараз ви читаєте новину «Погода в Україні: з північного заходу Європи йде похолодання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути