понеділок, 09 липня 2007 13:12

Поета Дмитра О. Прігова госпіталізовано з інфарктом

Відомий російський поет-концептуалізм Дмитро Олександрович Прігов госпіталізований в одну з московських лікарень з обширним інфарктом. Як розповів його друг Дмитро Іцковіч, у ніч із п"ятниці на суботу він переніс три операції. Поетові зараз 66 років.

Минулого тижня, 6 липня, він переніс інфаркт і був доправлений у міську лікарню N23 на "швидкій допомозі". Йому відразу зробили декілька операцій. У лікарню приїхала дружина Прігова Надія Георгіївна. Стан здоров"я відомого поета лікарі поки оцінюють як критичний і вкрай важкий.

7 липня Прігов мав брати участь у літературній акції, яку планували провести в гуртожитку Будинку Студентів МГУ на проспекті Вернадського. Прігова повинні були посадити на монументальну радянську шафу на цокольному поверсі гуртожитку і протягом дня шафу з поетом підняти сходами на останній поверх 22-поверхової будівлі. Весь цей час Прігов мав декламувати свої вірші. Проте у зв"язку з несподіваним серцевим нападом поета акцію довелося відмінити, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Поета Дмитра О. Прігова госпіталізовано з інфарктом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути