вівторок, 13 жовтня 2009 11:21

Подкопаєва привела на вечірку нового коханця (ФОТО)

Після розлучення з бізнесменом Тимофієм Нагорним пройшов місяць, і Лілія Подкопаєва зважилася таки познайомити світську тусовку зі своїм коханцем. Позавчора олімпійська чемпіонка вперше з"явилася на публіці в компанії нового супутника.

"БЛІК" упізнав в ньому того самого чоловіка, стосунки з яким Подкопаєва приховувала все літо, поки тривав шлюборозлучний процес.

Проте кілька разів папараці спостерігали, як Ліля вранці виходить разом з цим чоловіком з під"їзду його будинку на Оболоні. Щодня пару бачили близько 9 ранку. Він сідав за кермо свого джипа, вона поряд. І обидва прямували у своїх справах.

Сусіди говорили, що бачили гімнастку неодноразово. За словами очевидців, парочка регулярно увечері поверталася додому, прогулювалася по набережній і навіть іноді цілувалася прямо на вулиці. Новий чоловік Лілії - бізнесмен Віктор К., займається продуктами харчування і володіє рестораном недалеко від цирку.

На цих вихідних закохані, мабуть, вирішили розсекретитися і на вечірку прийшли разом. Ліля зайшла в зал під ручку з Віктором, потім воркувала з ним за столиком, знайомила з подругами.

Нагадаємо, що в липні Віктор сказав, що з Лілею зовсім не знайомий і бачив її тільки на фотографіях в журналі. Сама ж Подкопаєва називала його тоді близьким другом сім"ї і бізнес-партнером.

Лілія зустрічається з Віктором вже як мінімум півроку, але лише позавчора вперше зважилася з"явитися з ним на публіці.

Нагадаємо, колишня гімнастка Лілія Подкопаєва та її екс-чоловік Тимофій Нагорний розійшлися на Водохреща, а 20 січня о 16.00 подали заяву на розлучення.

Пара одружилася 2 грудня 2004 року, перед тим три роки жили разом. 2006-го всиновили хлопчика із притулку - Вадима. Через місяць Лілія народила доньку Кароліну.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва привела на вечірку нового коханця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути