вівторок, 26 липня 2011 13:11

Податкова інспекція Великої Британії лишилась без паперу

Податкова інспекція Великої Британії лишилась без паперу

???У податковому управлінні Великої Британії (HM Revenue and Customs) закінчився папір. Таким чином платники податків не отримають вчасно листи із нагадуванням.

HM Revenue and Customs повинно було розіслати мільйони листів-нагадувань для осіб, які зобов'язані сплатити кошти до 31 липня.

Проте ще досі кілька сотень платників не отримали нагадування через те, що податкове управління не замовило вчасно папір, на якому друкувати листи.

Посадові особи перепросили за незручності, що виникли та запевнили, що ні з кого не будуть зніматися штрафи за невчасну сплату податків, а самі платежі можна буде сплачувати протягом 30 днів після отримання листа-нагадування.

За даними, The Daily Telegraph, офіційний представник HM Revenue and Customs, заявив, що така ситуація виникла з тієї причини, що цього року значно збільшилась кількість клієнтів, але це ніяк не перешкоджає вчасній сплаті податку, адже інформацію про всі рахунки можна знайти на сайті.

"Ми дуже шкодуємо про створені незручності і надішлемо папери для всіх одразу як тільки це стане можливим", - коментує представник податкового управління.

Зараз ви читаєте новину «Податкова інспекція Великої Британії лишилась без паперу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути