середа, 08 березня 2023 02:50

Подарунки жінкам на 8 березня: десять найкращих ідей

Подарунки жінкам на 8 березня: десять найкращих ідей
Вибір подарунків жінкам на 8 березня нині надзвичайно широкий. Фото: firtka.if.ua

Що подарувати жінкам 8 березня ‒ питання, яким так чи інакше переймаються усі чоловіки перед Міжнародним жіночим днем.

Звісно, хтось має усталені традиції святкування та передбачені наперед подарунки. А для тих, хто досі ламає голову над тим, як здивувати дружину, дівчину, матір, доньку чи сестру, Gazeta.ua підготувала десять ідей подарунків на 8 березня.

Прикраси

Прикраса, а особливо дорога або ж оригінальна ‒ завжди принесе жінці радість. Краще, якщо запланували обрати такий подарунок, знати чого саме хоче жінка. Але здивувати також можна, якщо підійдете до вибору відповідально.

Книга

Книга може бути кращим подарунком не лише на День народження, а й на будь-яке інше свято. В тому числі ‒ 8 березня. При цьому важливо врахувати смаки жінки. Якщо не знаєте, яким жанрам вона віддає перевагу, можна придбати гарне подарункове видання.

Техніка

Престижними подарунками вважається сучасна техніка. Наприклад, смартфон найновішої моделі, планшет чи інші "модні" гаджети. Звісно, потрібно врахувати бажання жінки, щоб не витратити марно чималі гроші.

Квиток на концерт

Чудовим подарунком може бути спільне відвідування концерту улюбленого виконавця жінки. Або ж спектаклю в театрі. Багато залежить від смаків, але якщо це буде виступ естрадної зірки ‒ жінка навряд чи залишиться байдужою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Православний календар на березень: нагадуємо про важливі дати

Поїздка

Туристична поїздка, або ж просто відвідування якогось улюбленого романтичного місця може також стати гарним подарунком до 8 березня. Це додасть приємних емоцій у свято та допоможе розслабитися.

Романтичний подарунок

Щось романтичне, наприклад, гарна вечеря при свічках у затишному ресторані ‒ гарний варіант подарунка для жінки на 8 березня. Замовляти його потрібно заздалегідь, бо не кожен заклад зможе це організувати безпосередньо у свято. Але можна також просто сходити разом на природу, зрештою, влаштувати приємну вечірку вдома. Як бонус можна замовити професійну фотосесію.

Смачний подарунок

Багато жінок, як і чоловіків, полюбляють щось смачне й солодке. Наприклад, вишукані цукерки, шоколад, екзотичні фрукти тощо. Нині є багато пропозицій спеціальних смачних наборів до свята. Знайти їх не так важко.

Рукоділля

Зробити подарунок своїми руками ‒ добре з нагоди будь-якого свята. Міжнародний жіночий день ‒ не виняток. До того ж, рукоділля надихає та розслабляє. Тому такий подарунок принесе користь не лише жінці, а й тому, хто його створює.

Подарунок для здоров'я

Нині багато жінок захоплюються спортом та здоровим способом життя. Тому гарним подарунком може бути щось спортивне. Наприклад, велосипед, кросівки, спортивний костюм, ролики. Зрештою ‒ абонемент до престижного фітнес-центру.

Подарунковий сертифікат

Подарункові сертифікати стають все популярнішими подарунками. У залежності від вподобань жінки можна обрати сертифікат на будь-яку суму, наприклад, у магазин косметики, одягу, парфумерії, ювелірних прикрас.

Українців закликали проголосувати, чи залишати 8 березня вихідним. Опитування в застосунку "Дія" було доступне з 28 лютого до 6 березня. У більшості країн світу 8 березня – звичайний робочий день. А у пострадянських, зокрема і в Україні – офіційний вихідний.

Нещодавно у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, що пропонує прибрати 8 березня, 1 та 9 травня із переліку святкових і неробочих днів в Україні. Натомість автори ініціативи вважають за доцільне запровадити на державному рівні нові свята: День української жінки (25 лютого), Шевченків день (9 березня) та День матері (друга неділя травня).

Зараз ви читаєте новину «Подарунки жінкам на 8 березня: десять найкращих ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути