понеділок, 01 березня 2010 12:33

Початок весни буде з нічними заморозками

Початок весни буде з нічними заморозками
За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, в першій половині поточного тижня в Україні все ще збережуться нічні заморозки, а також пройдуть помірні опади у вигляді дощу. Середня температура повітря становитиме близько -4/+1 градуса вночі і 2-7 градусів вдень.

У Києві завтра прогнозується -4/+1 градус вночі, 0-5 вдень, без опадів. У середу також переважно сухо. Вночі -4/+1, вдень 0-5 градусів. У четвер змінна хмарність. Вночі -4/+1 градус, денна температура повітря 0-5 градусів. У Київській області завтра без опадів. Температура - від -4/+1 вночі до 0-5 вдень. Вітер південно-західний, північно-західний, 7 м/с.

На сході завтра вночі -2/+3, вдень 2-7, дощитиме. У середу вночі -2/+3 градуси, вдень 2-7 градусів, також опади. У четвер можливий дощ з мокрим снігом. Вночі -3/+2 градуси, денна температура 0-5 градусів. Вітер південний з переходом у північний, 7 м/с.

На заході країни завтра вночі -5 - 0 градусів, вдень 2-7 градусів, без опадів. У середу також сухо. Температура повітря вночі - близько -5 - 0 градусів, вдень 2-7 градусів. У четвер вночі прогнозується температура повітря у -8/-3 градуси, вдень 0-5 градусів, хмарна погода. Вітер західний, північно-західний, 7 м/с.

У південних регіонах 2 березня -2/+3 вночі, 4-9 градусів вдень, дощитиме. У середу вночі -2/+3 градуси, вдень 4-9, також очікується дощ. У четвер можливі опади. Вночі -3/+2 градуси, вдень 2-7 градусів. Вітер південно-західний, північний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с.

У Криму завтра 1-6 градусів вночі, 8-13 вдень. Очікується дощ. У середу вночі 1-6, вдень 4-9 градусів. Також опади. У четвер можливий дощ з мокрим снігом. Вночі -3/+2, вдень 3-8 градусів. Вітер південний з переходом у північний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -2/+3 градуси, вдень 1-6 градусів. Можливий невеликий дощ. У середу переважно сухо. Вночі -5 - 0, вдень 1-6 градусів. У четвер нічна температура становитиме -8/-3 градуси, вдень 0-5, без опадів. Вітер південно-західний, північно-західний, 7 м/с, передаэ Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Початок весни буде з нічними заморозками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути