Ексклюзиви
понеділок, 08 листопада 2010 19:15

По дорозі у Маріуполь перекинувся КАМАЗ із тоннами насіння (ФОТО)
5

Фото: 0629.com.ua

8 листопада близько 5-ї ранку на трасі Мангуш-Маріуполь перевернувся КАМАЗ. В результаті кілька тон зерен соняшника розсипались на трасу та узбіччя дороги.

Співробітники ДАІ виявили, що 46-річний водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сам водій стверджує, що за кермом не вживав алкоголю, а випив вже після аварії. Мовляв, щоб зігрітись.

За словами начальника відділу профілактики ДАІ у Маріуполі Тараса Тищенка, зараз ведеться з'ясовування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

"Аварія сталася за 120 метрів від таблички "Маріуполь", майже в самому місті. На щастя, в такий ранній час траса була вільна. Ніхто більше не постраждав. І сам водій не постраждав. Не отримав ніяких тілесних ушкоджень", - сказав він.

За попередніми даними, водій КАМАЗу не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя. Там і сталося перекидання транспортного засобу.

"Машина рухалась у бік Маріуполя. Згідно документів, вантаж направлявся з Миколаївської області. Водій - мешканець Харцизьку Донецької області. Віз соняшник на один з елеваторів Маріуполя", - зазначив Тищенко.

За фактом ДТП ведеться слідство.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «По дорозі у Маріуполь перекинувся КАМАЗ із тоннами насіння (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути