Ексклюзиви
вівторок, 02 листопада 2010 13:19

У Росії 38 автомобілів зіткнулися в низці масштабних ДТП (ФОТО/ВІДЕО)
10

Вранці на 11 кілометрі Обвідного шосе, що проходить через Автозаводський район міста Тольятті (Російська Федерація), сталося кілька великих ДТП.

Рух автотранспорту було перекрито. В електронних ЗМІ в першій половині дня з'явилася інформація про велику аварію за участю 40 автомобілів.

Проте версію про єдине ДТП у місцевому управлінні ДАІ не підтвердили, пише "Российская газета".

Згідно з офіційною інформацією мерії Тольятті, встановлено 18 місць ДТП за участю 36 автомобілів. Постраждало четверо людей, троє госпіталізовані.

Глава департаменту громадської безпеки мерії Тольятті Віталій Денисов, уточнив, що аварії трапилися на ділянці в 350 метрів. Тоді як в ДІБДР на даний момент підтверджують 5 великих ДТП в невеликій віддаленості одна від одної - на ділянці дороги в кілометр.

В Автограді створений оперативний штаб комісії з надзвичайних ситуацій. Для постраждалих споруджено пункт обігріву, організовано харчування. На цеий момент ведеться документування ДТП, проводяться роботи з евакуації автотранспорту та розчистки дороги від фрагментів аварійних машин.

Головною причиною ДТП став сильний туман і обмерзла дорога. Як повідомили в самарському Гідрометеоцентрі, в найближчу добу туман в Самарській області з видимістю місцями від 100 до 500 метрів збережеться. Це нормальна погода для листопада.

Крім того, туман став причиною ще однієї аварії - близько 6 ранку сталося велике ДТП за участю семи автотранспортних засобів на федеральній трасі М-5 між Самарою і Тольятті. Двоє постраждали. Через цю аварію на трасі утворилася багатокілометрова пробка.

Зараз ви читаєте новину «У Росії 38 автомобілів зіткнулися в низці масштабних ДТП (ФОТО/ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути