понеділок, 27 грудня 2010 11:45

Північ Америки засипає снігом: більше тисячі авіарейсів скасовано (ФОТО)
11

Фото: Фото: Reuters

Безліч авіарейсів були скасовані через сильні снігопади на північному-сході США.

За даними на вечір неділі, 26 грудня, в цілому більше тисячі рейсів були скасовані в нью-йоркському аеропорту Джона Ф. Кеннеді і LaGuardia, а також в аеропорту Newark в штаті Нью-Джерсі.

Зокрема, в неділю через негоду авіакомпанія American Airlines скасувала 262 рейси, у понеділок - принаймні 171 рейс. Представники компанії Delta Airlines повідомили про скасування 850 недільних рейсів, а United Airlines - про 110. Компанії British Airways і Virgin скасували багато рейсів з Великої Британії в північноамериканські міста, зокрема в Нью-Йорк.

Також між деякими містами на північному-сході США припинено залізничне сполучення. Як повідомили представники транспортної компанії Amtrak, через погані погодні умови було зупинено рух поїздів між Нью-Йорком і Бостоном (Массачусетс), Нью-Йорком і Портлендом (Мейн), Ньюпорт-Ньюс і Річмондом (Вірджинія).

Губернатори деяких штатів, наприклад, Вірджинії, Меріленда, Массачусетсу, Північної Кароліни, оголосили про надзвичайний стан у зв'язку зі сніжною бурею, що наближається. А мер Нью-Йорка Майкл Блумберг закликав мешканців міста по можливості залишатися вдома.

Рясні снігопади почалися на північному сході США під час різдвяних вихідних.

Нагадаємо, вчора робота московського аеропорту Домодєдово була припинена через обрив електропроводів на двох підмосковних підстанціях в результаті обмерзання. Світло в будівлю аеропорту повернулося лише ввечері, після чого почалася реєстрація на деякі рейси.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Північ Америки засипає снігом: більше тисячі авіарейсів скасовано (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути