вівторок, 23 червня 2009 15:30

Півднем Китаю пройшовся тропічний ураган

Півднем Китаю пройшовся тропічний ураган
Жертвами тропічного шторму Лінфа (Лотос), що вирував у півдні Китаю, стало, щонайменше, п"ятеро осіб. За даними агентства Сіньхуа, лише у провінції Гуандун стихією зруйновано понад 300 будівель, пошкоджено транспортні та іригаційні об"єкти. Прямий економічний збиток уже досяг 49 мільйонів доларів (333 мільйонів юанів).

Люди, доля яких є невідомою після початку шторму, є також у приморських провінціях Фуцзянь і Чжецзян на сході країни. В обох випадках - це рибалки, шхуни яких зникли у понеділок.

Третій у поточному році тропічний шторм, що одержав назву Лінфа, пронісся провінцією Фуцзянь у неділю, 21 червня. Він приніс зі собою вітер швидкістю до 83 кілометрів за годину.

Нагадаємо, 13 червня у результаті шторму в провінції Аньхой загинуло восьмеро осіб і 120 отримало поранення. У перших числах червня через сильні вітри у сусідній провінції Хенань загинуло понад 20 людей, повідомляє РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «Півднем Китаю пройшовся тропічний ураган». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути