четвер, 04 грудня 2008 18:05

Південна Осетія згодна прийняти спостерігачів ОБСЄ

Південна Осетія готова прийняти спостерігачів ОБСЄ, але на певних умовах, заявив заступник міністра закордонних справ Південної Осетії Алан Плієв, коментуючи заяву глави МЗС Греції Дори Бакоян про те, що "Греція в статусі країни, головуючої в ОБСЄ в 2009 році, постарається повернути до Південної Осетії спостерігачів".

"Ми згодні із заявою міністра закордонних справ Греції про те, що спостерігачі ОБСЄ повинні мати можливість зафіксувати реальну картину того, що відбувається насправді. Ми також зацікавлені в тому, щоб ОБСЄ, проводячи моніторинг, сприяла об"єктивній оцінці ситуації", - заявив Плієв.

"Враховуючи те, що Південна Осетія є визнаною державою, розташування у нас головного офісу місії ОБСЄ відображало б реальне положення справ, і у будь-якому випадку ми приймемо представників ОБСЄ тільки через територію Росії", - підкреслив Плієв, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Південна Осетія згодна прийняти спостерігачів ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути