Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 13:03

Після сутичок на Графській пристані кримських журналістів переслідує міліція

Головний редактор газети "Русичі" Павло Буцай викликаний в міліцію як свідок у справі про сутички жителів Севастополя з військовослужбовцями ВМС України на Графській пристані 5 липня.

Про це повідомив сам Буцай.

"Увечері в середу я виїхав з Севастополя. Через декілька годин подзвонила дружина, яка повідомила, що о 9 годині вечора додому прийшов капітан міліції Гайденко і змусив її розписатися на повістці на 1 серпня", - сказав він.

За словами Буцая, він відразу ж передзвонив капітанові міліції Гойденко, який приніс повістку.

"Я запитав, чому повістку не принесли в редакцію, не подзвонили по телефону, який вказаний в газеті, а вирішили йти до мене вночі додому? У відповідь слідчий заявив, що у них немає ніяких моїх контактних даних. Проте примітно, що, "не маючи контактних даних", повістку вони принесли не за адресою моєї прописки, а за місцем фактичного проживання", - підкреслив Буцай.

"Насправді, у них є всі необхідні "контактні дані". Після подій на Графській пристані мій телефон регулярно прослуховується, а за своєю машиною я неодноразово спостерігав стеження", - відзначив журналіст.

"Візит додому вночі я розцінюю як спробу залякування. У моєї дружини, матері 5 дітей, після цього пропало молоко, яким вона годувала дитину. Я залишаю за собою право подати до суду на протиправні дії міліції", - підкреслив Буцай, повідомляє Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Після сутичок на Графській пристані кримських журналістів переслідує міліція ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути