пʼятниця, 17 вересня 2010 10:10

Пірати захопили судно з чотирма українцями на борту

Пірати захопили судно з чотирма українцями на борту

Пірати захопили судно Salma недалеко від узбережжя Камеруну, на борту якого знаходяться четверо українців, повідомив телеканал "Інтер" у четвер.

"Напад стався в неділю, але відомо про це стало тільки сьогодні. Пірати атакували відразу три кораблі, які стояли в порту Дуала. Озброєні люди піднялися на борт суховантажу й забрали з собою капітана, його помічника, боцмана і кока. Всього на борту перебували 10 членів екіпажу - серед них один росіянин, решта українців", - наголошується в повідомленні.

За словами господаря судна, з ним вже зв"язалися пірати. Вони запевнили, що заручники живі та здорові, а самі загарбники зараз обмірковують свої вимоги.

"Всі живі, здорові, все нормально. Вимоги складають. На жаль, телефон у них завжди відключений, передзвонюють тільки самі", - сказав господар судна Salma Олександр Петько.

Міністерство закордонних справ України перевіряють інформацію про захоплення судна з українцями на борту, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі відомства в п"ятницю.

Нагадаємо, у червні цього року звільнили судно з 10 українцями після 5-місячного полону.

Зараз ви читаєте новину «Пірати захопили судно з чотирма українцями на борту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути