пʼятниця, 18 листопада 2011 11:22

Пілот випадково замкнув себе в туалеті перед посадкою

Пілот випадково замкнув себе в туалеті перед посадкою

Пілот літака компанії Chatauqua Airlines випадково замкнув себе в туалеті під час польоту. Про це 17 листопада пише The New York Post.

Командир лайнера, що виконував рейс з Ешвіллі, штат Північна Кароліна, в нью-йоркський аеропорт "Ла Гуардіа", вирішив усамітнитись в туалеті перед посадкою. Однак двері заклинило, і повернутися в кабіну пілотів він не зміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якутські пілот і бортпровідниці курили марихауну перед рейсом

У цей час літак вже кружляв над аеропортом. Намагаючись вибратися, командир почав бити в двері туалету кулаками. На стукіт прийшов один з пасажирів, якого льотчик попросив пройти в кабіну й розповісти іншим членам екіпажу про його пригоди.

Проте співробітники замкненого капітана запідозрили пасажира в тероризмі, тому що він намагався проникнути до них у кабіну. Другому пілоту до того ж здалося, що пасажир розмовляє з близькосхідним акцентом. Про НП - таємниче зникнення командира повітряного судна і спробах підозрілого іноземця прорватися в кабіну - він доповів наземним службам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пілоти "посадили" на скотч вікно в кабіні літака

Диспетчери порекомендували терміново заходити на вимушену посадку, зустрічати літак направили поліцію та агентів ФБР, через НП навіть встигли зв'язатися з винищувачами. У цей момент капітан зміг, нарешті, вибратися з туалету. Добравшись до кабіни, він запевнив наземні служби, що загрози для польоту немає.

Зараз ви читаєте новину «Пілот випадково замкнув себе в туалеті перед посадкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути