середа, 20 травня 2009 08:31

Пилипишин заявив, що 92% киян не довіряють Черновецькому

Пилипишин заявив, що 92% киян не довіряють Черновецькому

92% мешканців Шевченківського району, які прийшли на референдум, висловили недовіру меру Леоніду Черновецькому.

Про це на прес-конференції у вівторок заявив голова Шевченківської райадміністрації Віктор Пилипишин, повідомляє прес-служба РДА.

Зокрема, він відзначив, що 91% виборців проголосували проти платних медичних послуг у комунальних лікарнях та проти підвищення комунальних послуг без гарантій їх якості.

Наступним кроком, за словами Пилипишина, буде збір підписів під петицією недовіри діючому меру, який проводитиметься в межах всього Києва.

"Дякую кожному, хто прийшов на референдум. Ви не втратили час даремно. Це Ваша перемога. Багато проблем столиці можна зняти, якщо провести відповідні референдуми. Таким чином кияни впливатимуть на владу не раз у п"ять років, а постійно", - наголосив Пилипишин.

За його словами, команда Черновецького активно протидіяла проведенню референдуму.

"На кожній дільниці зареєструвалось по дві особи від газети "Я споживач". Загалом таких лжежурналістів виявилося більше 200. Ввечері вони масово понесли скарги до ТВК. Потім на дільницях з"явилися люди напівкримінальної зовнішності, які мало не силою відтягували виборців від кабінок для голосування, намагалися вкрасти бюлетені та списки", - розповів Пилипишин.

Голова Шевченківського району вважає цей референдум лише першим кроком. Подібне волевиявлення слід провести у всьому Києві.

Пилипишин повідомив, що збиратиме підписи під петицією про недовіру Черновецькому, яку потім направлять у мерію, президенту, прем"єр-міністру, спікеру та лідерам парламентських фракцій.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Пилипишин заявив, що 92% киян не довіряють Черновецькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути