середа, 23 січня 2008 16:17

Підтримати мітинг Жириновського прийшли найбільші груди Росії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Активісти ЛДПР провели в середу вдень мітинг проти політики Лондона по відношенню до Москви. У мітингу за оцінками правоохоронних органів, брали участь близько 15 чоловік, він був санкціонований столичними властями. Підтримати Жириновського прийшла також володарка найбільшого бюсту Росії - Ірен Феррарі. Ірен з сьомим розміром бюста з дитинства вважала своїм кумиром Лолу Феррарі. Форми зірки зроблені за допомогою пластичної хірургії.

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський, що приїхав на мітинг, звинуватив британську сторону в проведенні антиросійської діяльності.

"Ми в Росії не дозволимо їм вести антидемократичну, антиконституційну діяльність. Ми добиватимемося, щоб в російських підручниках історії була показана найнегативніша роль Британії в російсько-британських відносинах", - заявив В.Жириновський.

При цьому Володимир Жириновський вимагав від британських дипломатів, що працюють в Росії, виїхати з країни. "Ми вимагаємо, щоб посол Великобританії покинув нашу країну. Ми хочемо, щоб ви вибачилися перед Росією, щоб ви видали злочинців, яких ви приховуєте, і припинили переслідування депутата Лугового", - сказав лідер ЛДПР.

"Ми жалкуємо, що на карті світу є така держава, як Великобританія, але скоро це зміниться. Згортайте свою діяльність і виїжджайте", - сказав В.Жириновський.

Акція проходила протягом години недалеко від будівлі посольства Великобританії - на протилежній стороні вулиці. За безпекою біля будівлі діпміссії стежили декілька співробітників міліції. Акція пройшла без подій, повідомляє ldpr.ru.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Підтримати мітинг Жириновського прийшли найбільші груди Росії (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути