Ексклюзиви
вівторок, 07 жовтня 2008 09:36

Підприємець три роки поруч зі свинями тримав у рабстві сироту

Сирота потрапив у рабство. На Сумщині молодий хлопець 3 роки задарма гнув спину на хазяїна. Парубка заохочували стусанами, а коли той надумав утекти – посадили на ціпок.

Три роки тому підприємець найняв Сергія допомагати по господарству. Хлопець саме закінчив школу-інтернат і шукав бодай найменшого заробітку.

Цінного робітника підприємець поселив у сараї, поруч зі свинями та свійською птицею. Перелік обов"язків Сергія все збільшувався. Хазяїн став вивозити його "на шабашки". Хлопець розбирав старі будівлі та чистив цеглу.

Працював з ранку до ночі і все за харчі. Було й додаткове заохочення – кулаками та лопатою. Після стусанів раб щоразу намагався втекти.

Коли хлопцеві знову вдалося втекти, він нарешті вирішив піти не до знайомих, як раніше, а в міліцію. Виявилося, що чоловік із рабовласницькими поглядами раніше відсидів шість років за зґвалтування.

Тепер підприємця звинувачують одразу за трьома статтями, найтяжча з яких – незаконне позбавлення волі. Чоловікові загрожує до п"яти років ув"язнення. Втім поки що його навіть не затримали.

Підозрюваний, що обіцяв правоохоронцям не залишати місто, мешкає тут. За парканом тривають будівельні роботи. Схоже, крім Сергія, підприємець із Охтирки має ще чимало помічників, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Підприємець три роки поруч зі свинями тримав у рабстві сироту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути