Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 11:52

Підприємець із Новосибірська відсудив у МВС РФ біля $5млн

Центральний районний суд Новосибірська ухвалив рішення про виплату 107 млн рублів за цивільним позовом колишнього власника деревопереробного виробництва Сергія Буркова до МВС Росії про відшкодування матеріального збитку. Як повідомив представник суду, позовні вимоги Буркова задоволені частково. Первинна сума позову складала 160 млн рублів.

"Обґрунтовувавши свої вимоги, позивач заявляв, що втрачений дохід тільки за два з половиною роки зупинки його підприємства могла б скласти 54 млн рублів", - повідомило джерело. Воно пояснило, посилаючись на матеріали справи, що розвалюватися деревообробне підприємство почало з 2002 року, коли Бурков звернувся в правоохоронні органи з заявою про крадіжку чотирьох тракторів з території лісопилки.

"Тоді слідчими органами ГУВС по Новосибірській області було порушено кримінальну справу за ст.158 КК (крадіжка), розслідування якої затягнулося", - відзначив співбесідник агентства. За його словами, в процесі розслідування кримінальної справи всі виробничі потужності Буркова, а також активи деревообробного підприємства проходили у справі як речові докази. "Підприємство, на якому працювало 150 людей, було зупинено. З часом майно стало непридатним для роботи і було розграбовано", - уточнив представник суду.

У свою чергу Бурков заявив про намір подати новий позов МВС Росії про відшкодування моральної шкоди на суму 250 млн рублів, повідомляє "Інтерфакс".

 

Зараз ви читаєте новину «Підприємець із Новосибірська відсудив у МВС РФ біля $5млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути