Ексклюзиви
середа, 10 березня 2010 14:28

Під Києвом водій вбив велосипедиста і зробив собі харакірі

Під Києвом водій вбив велосипедиста і зробив собі харакірі

У Київській області мешканець міста Яготин на "Жигулі" на смерть збив велосипедиста. Винуватець аварії спочатку втік з місця пригоди, але потім повернувся і встромив собі ножа в груди.

Інцидент стався ввечері 8 березня. За словами очевидців, на пристойній швидкості "Жигулі" збила велосипедиста, який їхав в попутному напрямку. Сильний удар відкинув скривавлене тіло посеред дороги, і водій одразу ж натиснув на газ і від"їхав з місця ДТП. Але вже через декілька хвилин вирішив повернутися.

"Удар був дуже сильним, велосипедист спершу впав на капот, потім перелетів через дах і завмер на асфальті. Допомагати пораненому водій не став і спробував втекти. Що відбулося далі, поки що не зрозуміло, але вже за кілька кілометрів розбите "Жигулі" розвернулося і помчало назад. Мабуть, водія загризла совість, або ж він злякався відповідальності", - розповіли в прес-службі МВС Київської області.

На місці ДТП вже зібрався натовп. Люди обступили машину і заблокували їй виїзд. Те, що сталося далі, вразило не тільки свідків, а й міліцію, яка прибула на місце події.

"Винуватець аварії вийшов з машини, підійшов до вже бездиханного велосипедиста і, опустивши голову, пішов назад. Те, що було далі, я бачила тільки у фільмах про самураїв. Чоловік відкрив багажник, дістав ніж і різонув себе по грудях. Це було справжнє харакірі", - згадала киянка Людмила, яка була на місці ДТП.

Спроба суїциду водію не вдалася. Медики зашили йому глибоке поранення та відправили до клініки. За попередніми даними, водій був п"яний та їхав на чужому автомобілі без документів.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом водій вбив велосипедиста і зробив собі харакірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути