середа, 04 лютого 2009 14:26

Під Києвом сутенери відрізали секс-рабиням пальці

Під Києвом сутенери відрізали секс-рабиням пальці

Українські правоохоронці розслідують справу двох сутенерів, які влаштували справжню камеру тортур для дівчат, що не бажали займатися проституцією. З жертв жорстоко знущалися, у тому числі в сексуальному плані. Одна понівечена заручниця померла.

Сутенерів-садистів затримали в Київської області лише після того, як одна з п"яти заручниць змогла повідомити про злочин в правоохоронні органи, повідомляє представник обласного управління МВС Юлія Синчак. Жертвами злочинців стали 21-річні дівчата, яким довелося пережити страшні тортури.

Своїх секс-рабинь злочинці утримували в гаражі. За відмову займатися проституцією над ними знущалися з особливою жорстокістю. Одну з потерпілих побили до смерті, а тіло забетонували.

За даними початого розслідування, заручниць насильно возили в район автозаправок "КЛО", "ТНК", "Лукойл". За цей час кожна з них заробляла від 750 до тисячі гривень в добу. З них на власні потреби "жриці кохання" могли отримати 30, а в кращому разі 50 гривень. Інші гроші відбирали їх мучителі - "власники гаража-гарему" Юрій і Віктор. Обоє вже мають судимості за розбій, зґвалтування і угони транспортних засобів.

Ще в початку 2007 року Юрій і Вітя познайомилися з двома молодими особами - Катею з Кривого рогу і Мариною з Одеси. На пропозицію займатися проституцією дівчата з не зовсім благополучних сімей погодилися. Дівчати поселили в гаражі.

Випробувавши нове для себе ремесло Катя і Марина через деякий час втекли. Проте в травні 2007 року сутенери розшукали утікачок і влаштували їм звірячу "екзекуцію".

Їх помістили до оглядової ями відбувати покарання за свою неслухняність, де дівчата провели близько місяця.

У ямі заручниць раз на день годували кашею, а для фізіологічних потреб опускали відро.

Садисти розважалися тим, що влаштовували заручницям жорстокі тортури: Каті ножицями відрізали палець на правій нозі, зламали руку, робили надрізи ножем на тілі. Марині дісталося від недолюдків не менше. Дівчину побили так, що вона не могла самостійно приймати їжу, також робили надрізи на тілі, після чого підвісили за ноги, облили бензином і загрожували, що підпалять.

В цей же час в іншій частині гаража жили ще три дівчини, які також виявилися в заручниках у сутенерів.

Будь-яка спроба втечі або загроза розповісти про все міліції відразу ж присікалася. З "новенькими" подружками поводилися не менш жорстоко: у дівчат стріляли з пневматичної зброї і примушували до виконання різних сексуальних збочень, зокрема з тваринами. Все це чоловіки знімали на камеру мобільного телефону.

Для однієї з дівчат жорстокі знущання закінчилися смертю. За спробу втекти її побили, після чого кинули до ями. Там дівчина прожила декілька днів і померла.

Деякий час після цього дівчата продовжували жити в гаражі і обслуговувати клієнтів на трасі. Врешті-решт однією з них все-таки удалося передати інформацію в правоохоронні органи.

За матеріалами Украина Криминальная

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом сутенери відрізали секс-рабиням пальці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути