Ексклюзиви
неділя, 29 липня 2007 17:30

Під Києвом побудують Діснейленд - мрію Черновецького

Губернатор Київської області Віра Ульянченко в інтерв"ю "Киевским ведомостям" повідомила про те, що область вирішила виділити під будівництво Діснейленду 200 гектарів землі.

Губернатор повідомила, що поки точно не вирішили де буде побудований Діснейленд, але припустила, що це може бути Обухівський, Броварський або ж Бородянський район Київської області.

"Я відразу ж поставила компаніям, які займаються розробкою нашого Діснейленду, умову: українські національні мотиви. Тому, саме три козаки зі знаменитого німого українського мультфільму стануть господарями обласного світу казки", - говорить Ульянченко.

"Ми просили виділити під рекреаційну зону так званого Київ-Ленду 280 гектарів землі. Тут спорудимо відкритий аквапарк, поставимо 28 атракціонів, закритий дельфінарій на 500 посадочних місць, екзотичний тераріум з крокодилами, акулами, метеликами та іншою живністю", - повідомив директор компанії-забудовника Ігор Фарбер.

Фарбер також повідомив, що плата при вході в Київ-Ленд буде чисто символічною - долар з людини, але за всі атракціони, гірки, видовища доведеться платити окремо. Директор компанії-забудовника сказав, що будівництво Київ-Ленду обійдеться в 150 мільйонів євро, а найдорожчий атракціон - американські гірки - коштує три мільйони євро.

У серпні минулого року мер Києва Леонід Черновецький повідомляв, що мріє побудувати в Києві Діснейленд.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом побудують Діснейленд - мрію Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути